loading...
rahweb
rahweb بازدید : 38 شنبه 22 شهریور 1399 نظرات (0)

برخی اصطلاحات دیجیتال مارکتینگ

Call To Action

روشی است برای تحریک مخاطب جهت واکنش نشان دادن و در واقع انجام یک کار. به عنوان مثال، تقاضا از کاربر برای عضویت در وبلاگ جهت دریافت ایمیل یک نوع Call To Action محسوب می‌شود. عموماً عبارتی که به مثابه‌ی Call To Action در نظر گرفته می‌شود، یک عبارت نسبتاً دستوری است، مانند: «همین حالا در کانال تلگرام ما عضو شوید»، یا «برای دریافت ایمیل کلیک کنید» و … .

Bounce Rate یا نرخ پرش

یعنی تعداد کسانی که به وب‌سایت شما وارد می‌شوند اما هیچ اقدامی نمی‌کنند، یعنی مثلا بر روی هیچ کدام از لینک‌های شما کلیک نمی‌کنند و بلافاصله سایت را ترک می‌نمایند. هر اندازه بانس ریتِ یک سایت کمتر باشد بهتر است.

CTR یا نرخ کلیک

میزان نرخ کلیک‌هایی که بر روی تبلیغات شما و یا لینک‌های شما در موتور جستجو می‌شود به اعداد نمایش تبلیغات شما و یا لینک های شما در موتور جستجو گفته می شود. Impression به معنای تعداد بازدیدهای لینک شما توسط کاربران است. محاسبه‌ی دقیق CTR بدین صورت است که بایستی میزان کلیک‌ها بر میزان Impression تقسیم شده و ضرب‌در ۱۰۰ شود. مثلاً تبلیغ شما در گوگل ۱۰۰۰ بازدید داشته و ۵۰ نفر روی آن کلیک کرده‌اند. CTR برابر خواهد بود با ۰٫۰۵ ضرب‌در ۱۰۰ که می‌شود ۵ درصد.

Frequency

یعنی تعداد بازدید یک کاربر از یک تبلیغ در یک بازه‌ی زمانی.

فرض کنید که تبلیغ شما از Impression 15 برخوردار است و Frequency آن برابر است با ۳٫ این به معنای آن است که ۵ نفر صرفاً تبلیغ شما را دیده‌اند و از آن‌جا که هر یک از آن‌ها ۳ بار تبلیغ شما را دیده،Impression برابر شده با ۱۵٫

Conversion Rate یا نرخ تبدیل

نرخ تبدیل بر درصد مخاطبینی که در گوگل آنالیتیکس Google Analytics به یک هدفیGoal تبدیل شده باشند اطلاق می شود.

Landing Page یا صفحه فرود

وقتی یک کاربر بر روی لینک تبلیغ شما کلیک می‌کند، مهم است که آن صفحه مستقیماً ارتباط با محصول یا خدمت‌تان داشته باشد. در واقع آن صفحه که کاربر با کلیک بر روی تبلیغ شما به آن وارد می‌شود صفحه‌ی فرود نامیده می‌شود و به نوعی اولین تصویر از برند شما را در ذهن کاربر شکل می‌دهد.

ابزارهای اصلی دیجیتال مارکتینگ

همان‌گونه که دنیای دیجیتال مارکتینگ روز به روز در حال گسترده شدن است، بازاریابان دیجیتال نیز می‌توانند به تعداد بسیاری از گزینه‌ها جهت بازاریابی دسترسی داشته باشند. به همین سبب با ورود به دنیای دیجیتال مارکتینگ و با مواجه شدن با گزینه‌های متعدد، بر بازاریاب لازم است که پس از تحقیق و آنالیز از بهترین و سودآورترین گزینه‌ها برای تبلیغ محصولات و یا خدمات کسب و کار استفاده کند.

عبارتند از :

  • سئو سایت
  • بازاریابی شبکه های اجتماعی
  • بازاریابی با محتوا
  • تبلیغات گوگل
  • ویدئو مارکتینگ
  • ایمیل مارکتینگ
  • تبلیغات درون موبایلی
  • تبلیغات بنری و کلیکی
  • پادکست مارکتینگ

هنر یک دیجیتال مارکتر در این است که با در نظر گرفتن شرایط محصولات و خدمات، رقبا، شرایط مشتریان بالقوه و موارد از این قبیل تشخیص دهد که کدامین عناصر بازاریابی دیجیتال می‌توانند مفیدتر و سودآورتر باشند. 

برای اطلاع بیشتر در خصوص نحوه طراحی سایت های مختلف و هم چنین در یافت مشاوره و راهنمایی و درخواست انجام پروژه طراحی سایت به سایت ره وب (rahweb)مراجعه کنید .

rahweb بازدید : 36 چهارشنبه 19 شهریور 1399 نظرات (0)

وجه تمایز تمامی کسب و کارهایی که در یک زمینه مشترک مشغول فعالیت هستند، برندشان است و شکی نیست که برند خیلی برای موفقیت در کسب و کار مهم است. بیایید در این قسمت به چند مورد از اهمیت‌های برندیگ برای کسب و کار نگاهی بیندازیم.

برند، شما را شناخته‌تر می‌کند!

اولین و مهم‌ترین دلیلی که برند نقشی حیاتی در کسب و کار شما ایفا می‌کند این است که شما با هر اسمی که در بازار کسب و کار شناخته شوید، چه اسم خوب و چه اسم بد، این اسمتان در حقیقت بخشی از برند شماست. یعنی اگر روی برند خودتان خوب کار کنید قطعا با یک وجهه حرفه‌ای و محبوب بین مشتریان و رقبای خودتان شناخته خواهید شد.

لوگوی شما هم بخش بزرگی از برند شماست و حتما باید در انتخاب لوگو دقت داشته باشید چون به هر حال لوگو دقیقا مثل عکسی است که شما در شناسنامه خودتان دارید. خیلی از ما ها با قیافه‌ای که در آن عکس داریم خیلی تفاوت داریم ولی وجودیت رسمی‌مان با همان عکس است! سعی کنید لوگویی برای برند خودتان طراحی و انتخاب کنید که ویژگی‌های خاصی داشته و به عبارت دیگر، خیلی سریع و راحت در ذهن کاربران بماند.

(بهتر است به جای استفاده از وبسایت‌هایی که اجازه میدهند به صورت آنلاین لوگوی خودتان را بسازید استفاده نکنید چون این وبسایت‌ها فقط یک سری گزینه‌های محدود در اختیار شما قرار می‌دهند و آنطور که باید نمی‌توانید خلاقیت به خرج بدهید)

برند سهم بازار شما را بیشتر می‌کند!

خودتان را جای یک مشتری بگذارید که می‌خواهد با یک شرکت در یک زمینه همکاری کرده و سرمایه‌اش را آنجا صرف کند. شما خودتان اگر بودید از بین برندهایی که در این زمینه وجود داشتند کدام را انتخاب می‌کردید؟ طبیعتا یکی از بزرگترین معیارها در این زمینه این است که هر کدام از این برندها چقدر شناخته شده‌اند و چقدر میتوان به آن‌ها اطمینان کرد.

اگر در فرایند برندینگ شما عملکرد خوبی داشته و بتوانید تصویر خوبی از خودتان ارائه بدهید مطمئن باشید این کار نه تنها باعث میشود که مشتری‌هایتان به شما وفادار مانده و رابطه شان را با شما حفظ کنند بلکه باعث جذب مشتری‌ها و سرمایه‌های جدیدی هم می‌شوید.

برند خوب باعث رضایت کارمندان می‌شود!

دیگر نیازی به گفتن نیست و خودتان هم میدانید که تعامل داشتن با یک برند قوی چقدر میتواند رضایت مشتری را افزایش بدهد. جالب است که تصویر برند شما حتی روی کارمندان شما هم تاثیر دارد! زمانی که افراد برای برندی کار میکنند که در زمینه کسب و کار خودش جزو برندهای قوی است، احساس رضایت و افتخار بیشتری به آن‌ها دست می‌دهد. همچنین استفاده از لوگو و برندتان در محیط کاری‌تان می‌تواند تا حد زیادی احساس تعلق در کارمندان شما ایجاد کند؛ یعنی کارمندان خودشان را متعلق به برند شما می‌دانند (و حتی آن را برند خودشان هم می‌دانند!) این هم طبیعتا تاثیر بسزایی در رضایت شغلی آن‌ها و کیفیت کاری آن‌ها خواهد داشت!

برای دریافت خدمات و مشاوره برندینگ از شرکت طراحی سایت ره وب اینجا کلیک کنید.

rahweb بازدید : 33 سه شنبه 18 شهریور 1399 نظرات (0)

کیفیت طراحی اپلیکیشن

به صورت کلی اپ های ios به علت این که از فیلترهای مجوز کیفی اپل استور عبور می کند ، کیفیت بیشتری دارند . هرچند که این فیلترها برای بازارهای اندروید هم وجود دارد . ولی کمپانی اپل مقررات سختگیرانه تری در دستور کار خود دارد . و این موضوع را مدیون انحصاری بودند . بازار خود می باشد . از طرفی وقتی شما کار را با توسعه اندروید شروع می کنید . به علت هزینه‌های کمتر و وجود متخصصان بیشتر در این حوزه ، محصول نهایی در طراحی اپلیکیشن موبایل کیفیت بیشتری دارد .

مسئله مهم دیگر این است که  اپ های  ios به علت همگونی ورژن های آن . نیاز به کار کمتری برای به دست آوردن یک واحد کیفیت دارد . در حوزه اندروید شما با سخت افزار های گسترده از کمپانی های مختلف روبرو هستید . تنوع ورژنهای اندروید و سایر گوشی ها و تبلت های مختلف ، کار را برای یک واحد کیفیت کمی سخت تر در طراحی اپلیکیشن فروشگاهی می کند .

زمان توسعه

 برای مشخص شدن زمان توسعه طراحی اپلیکیشن ارزان ، یک نگاهی به سیکل تولید نرم‌افزارها بیندازیم .  رایج ترین روش هایی که اکثر کمپانی ها از آن استفاده می کنند . روش های حلزونی یا اسپیرال میباشد . علت این موضوع آن است که هرچقدر هم در ابتدای کار مشخص کرده باشید . که چه چیزی می‌خواهید ، تغییرات اجتناب ناپذیر است .

پس نتیجه بعد از برخی از تغییرات پروسه طراحی و ساخت دوباره تکرار میشود . حال با در نظر گرفتن این مسئله ، و در نظر گرفتن  علم متخصصانی که در دسترس ما هستند . می‌توان به این نتیجه رسید که توسعه اندروید از لحاظ زمانی به صرفه تر است . مورد دیگری که بسیار مهم می نماید . زمان دریافت بازخورد در اپ های اندروید کوتاهتر از اپ های  ios است .

rahweb بازدید : 38 دوشنبه 17 شهریور 1399 نظرات (0)

در ابتدای امر بهتر آن است که توضیحی در این خصوص که اپلیکیشن چیست ارائه گردد. اپلیکیشن نرم افزار هایی هستند که مخصوص گوشی های تلفن همراه می باشند همانند نرم افزار هایی که بر روی سیستم های کامپیوتری و ویندوز نصب می گردند. و به مراحلی که یک اپلیکیشن طراحی گرافیکی و کد نویسی و اجرا در نسخه اولی می شود طراحی اپلیکیشن می گویند.

طراحی اپلیکیشن چه مراحلی دارد؟

طراحی اپلیکیشن پروسه ای سخت و زمانبر است مخصوصا اگر برای هر دو سیستم عامل طراحی شود. به همین منظور شخصی که خواهان طراحی اپلیکیشن است در ابتدای امر باید بداند که چه هدفی از طراحی اپلیکیشن دارد و برای کدام سیستم عامل طراحی اپلیکیشن را می خواهد. و باید بداند که چه نیاز هایی را با اپلیکیشن خود از مخاطبان برطرف خواهد نمود پس باید در ابتدا برای خود خواهان اپلیکیشن محرز و مشخص باشد که چه هدفی را دنبال خواهد نمود.

بعد از این که هدف خود را شناسایی نمود باید در پی یافتن  بهترین شرکت طراحی اپلیکیشن باشد. خب می توان گفت سخت ترین قسمت کار همین انتخاب شرکت طراحی اپلیکیشن است. باید پیشینه و قدرت و حرفه ای بودن شرکت اپلیکیشن را مطالعه نمایید و دریابید که شرکتی که برای طراحی اپلیکیشن انتخاب نموده اید از نظر تجربه و تخصص در چه سطحی از مهارت قرار دارد.

شرکت طراحی اپلیکیشن ره وب با داشتن بیش از یک دهه تجربه و داشتن مهارت بالا در طراحی وب سایت و طراحی اپلیکیشن و تیمی منسجم و حرفه ای آماده دریافت درخواست های شما کاربران برای طراحی سایت و طراحی اپلیکیشن می باشد. بعد از این که شرکت طراحی اپلیکیشن را انتخاب نمودید باید از تیم طراحی اپلیکیشن این شرکت مشورت دریافت نمایید تا به یک طرح نهایی برسید.

و بعد از این مرحله تمامی وظایف بر عهده تیم طراحی اپلیکیشن خواهد بود که با تخصص خود اپلیکیشن را طبق سلیقه مخاطب با در نظر گرفتن تمامی جوانبی که شما از آن ها خواسته اید و به نوعی طبق کسب و کار شما و به گونه ای که مورد پسند و سلیقه کاربر هم باشد طراحی می نمایند و شروع به ساخت آن می نمایند .

مرحله بعدی اپیکیشن مورد نظر ساخته می شود و وارد مرحله تست و آزمایش می شود که باید به وسیله افرادی تست شود تا اگر مشکلی درآن وجود داشته باشد برطرف نمایند که بعد از رفع اشکالات اپلیکیشن را منتشر می نمایند.

ارائه در بازار

معمولا برای اپ های سیستم عامل ios، یک درگاه اصلی وجود دارد که آن اپل استور می باشد. البته بازار های جانبی مانند سیبچه  نیز وجود دارد یکی از معایب بزگ آن این است که  بازدیدکنندگان محدودی برای آن وجود دارد این موضوع برای سیستم عامل اندروید کمی متفاوت تر است . به دلیل انحصار کمتری که بر سیستم عامل اندروید وجود دارد درگاه های بیشتر برای آن وجود دارد .

البته گوگل پلی همچنان روی به بلامنازع  فروشندگان اپ های اندرویدی است. بازارهای دیگر مثل کافه بازار و  گلکسی اپ ،  در سطح خوبی قرار دارد. اپ های اندروید  بدون هیچ واسطه ای می توانند بین گوشی ها و تبلت ها جابه جا شوند اما این مسئله برای ایفون ها به هیچ وجه امکان پذیر نیست و اشخاصی که از این سیستم عامل استفاده می نمایند فقط باید از بازار های مجاز آن اپ های خود را دریافت کنید .

تعداد صفحات : 2

درباره ما
ره وب
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 14
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 9
  • آی پی دیروز : 30
  • بازدید امروز : 17
  • باردید دیروز : 51
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 93
  • بازدید ماه : 142
  • بازدید سال : 589
  • بازدید کلی : 1,689
  • کدهای اختصاصی
    rahweb